Ajankohtaista

Tiedote 27.2.2015:

Hyvä Työnantaja -palvelun tueksi uusia tutkimus- ja kehityspalveluita

Olemme kehittäneet Hyvä Työnantaja -kyselypalvelua uusilla tutkimus- ja kehityspalveluilla.

Tutkimuspalvelujen tavoitteena on tarjota tehokkuutta tutkimustulosten hyödyntämiseen. Hyvä Työnantaja – Tutkimusanalyysi on palvelu, joka sisältää asiantuntijan laatiman Hyvä Työnantajan tulosraportointiin perustuvan tulosanalyysin ja siitä laaditun tiivistetyn tulosaineiston.

Kehityspalvelujen tavoitteena on saada tutkimustulokset osaksi johdon kehityspäätöksiä. Hyvä Työnantaja – Johdon työpaja on Tutkimusanalyysin tuloksia hyödyntävä johdolle suunnattu kehityspalvelu, jonka tavoitteena on hyödyntää kyselytutkimuksen tuloksia johdon päätöksentekoon.

Tutustu lisää: Variantti Oy Hyvä Työnantaja

Lisätietoja: Taina Piispa, gsm: +358 40 751 2658


Tiedote 12.11.2014:

Hyvä Työnantaja -kyselypalvelussa muutoksia

Olemme tehneet muutoksia Hyvä Työnantaja -palvelussa. Tee tilaus -sivu on poistettu ja tilalle on tehty Ota yhteyttä -sivu, jonka kautta voi tehdä tarjouspyynnön tai tilata Hyvä Työnantaja - Tutustumispaketin. Vakiohinnoittelua ei enää käytetä, vaan hinta muodostuu eri tarjouksella asiakkaan henkilöstömäärän ja tarpeen mukaisesti.

Olemme laajentaneet palvelun tarjontaa. Peruskyselyn lisäksi asiakas voi hyödyntää nyt psykososiaalista lisäkysymysosiota, jolloin palvelusta saa tuloksena Perusraportin lisäksi Psykososiaalisen riskitason raportin. Aiheesta lisää Etusivulla.


Tiedoten 11.1.2013:

Hyvä Työnantaja -kyselypalvelua markkinoi Variantti Oy

Hyvä Työnantaja -palvelun hallinnointi ja markkinointi ovat siirtyneet Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksesta Variantti Oy:lle. Ohjelmistoteknologia ja sen ylläpito hoidetaan edelleen Mindcom Oy:n toimesta. Muutoksessa kyselypalvelu siirtyy markkinaehtoisesti tarjottavaksi. Samalla palvelun hyödyntämistavat laajenevat.

Uudet käyttöehdot astuvat voimaan 22.1.2013 lähtien. Palvelu on väliaikaisesti pois käytöstä 28.1.2013 saakka.

HT-palvelun mahdollisista muista muutoksista ilmoitetaan jatkossa tarpeen mukaan palvelun Ajankohtaista – osiossa.

Kysy lisää: Taina Piispa, Variantti Oy, gsm +358 40 751 2658

Hyvä työnantaja -kyselyyn vastanneiden määrä tällä hetkellä: 920 vastaajaa.
Palvelu avattu: 1.6.2009